Bennebroek | straatinfo

ongeluk politie meldingen

Fiets zonder licht aangereden

ongeluk

Bennebroek - Het wordt al weer vroeger donker en wat de politie opvalt, is dat veel fietsers weer onverlicht over straat gaan. Goede verlichting vergroot de veiligheid van fietsers. Zelfs met helder weer is het zicht van automobilisten beperkt en kunnen onverlichte fietsers gemakkelijk in gevaarlijke situaties belanden. Op vrijdagmorgen was het raak op de Bennebroekerweg in Hoofddorp, waar een 49-jarige Bennebroeker werd aangereden.

Omstreeks 08.00 uur reed een 60-jarige vrouw uit Hoofddorp in haar auto over de Bennebroekerweg. Bij de rotonde wilde zij afslaan de Deltaweg op. De bestuurster zag een groep fietsers stil staan en toen zij geen rijdende fietsers aan zag komen, trok zij op. De man uit Bennebroek bleek op zijn fiets echter juist de Deltaweg over te steken. Hij verklaarde dat hij de auto stil had zien staan en toen was gaan rijden. De man bleek echter geen verlichting op zijn fiets te voeren. Hij werd ter plaatse gecontroleerd door ambulancepersoneel.

2016240170

Soortgelijke berichten

Zonder licht op gestolen fiets
Vlissingen

Campagne 'Ik wil je zien!'stimuleert licht op de fiets
Groningen

Vrouw op de fiets aangereden
Groningen

Vrouw op fiets raakt gewond
Tiel

Jongen beroofd van fiets, politie zoekt getuigen
Gouda

Auto rijdt door na aanrijden vrouw op fiets
Rotterdam

Heling fiets
Alkmaar

Diefstal fiets
Zeist

Diefstal fiets
Houten

Heler fiets aangehouden
Nijmegen

kaart

kaart
De lokatie van het bericht is automatisch verkregen. Het kan dus zijn dat het bericht op deze kaart afwijkt van de echte lokatie.

Meer politieberichten uit de regio